Počet záznamov: 1  

Názory zákazníkov na inovácie v poľských reštauráciách

  1. Názov Názory zákazníkov na inovácie v poľských reštauráciách
    Súbežný názovCustomer View on Innovation in Polish Restaurant
    Autorské údajeAndrzej Rapacz, Piotr Gryszel
    Autor Rapacz Andrzej
    Spoluautori Gryszel Piotr
    Zdrojový dokument Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. Roč. 53, č. 2 (2020), s. 80-88. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2020. ISSN 0139-8660
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina, angličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá gastronómia * služby * stravovanie spoločné * inovácia * reštaurácie * Poľsko
    AnotáciaČlovek uspokojuje svoje výživové potreby stále častejšie v rôznych typoch gastronomických zariadení. Okrem primárnej výživovej potreby vyvolanej hladom a smädom, sa sekundárne výživové potreby uspokojujú v gastronomických zariadeniach, spotrebou potravín a nápojov, nie s cieľom obnovy vitality jednotlivca, ale z potreby relaxu, odpočinku, zvedavosti zo spoznávania nových pokrmov, vzdelávania v príprave jedál. Gastronómia je jedným z odvetví služieb, v ktorom inovácia nadobúda stále väčší význam.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2020: 2

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.