Počet záznamov: 1
Názory zákazníkov na inovácie v poľských reštauráciách
Názov Názory zákazníkov na inovácie v poľských reštauráciách Súbežný názov Customer View on Innovation in Polish Restaurant Autorské údaje Andrzej Rapacz, Piotr Gryszel Autor Rapacz Andrzej Spoluautori Gryszel Piotr Zdrojový dokument Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. Roč. 53, č. 2 (2020), s. 80-88. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2020. ISSN 0139-8660 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina, angličtina Krajina vydania Slovenská republika Heslá gastronómia * služby * stravovanie spoločné * inovácia * reštaurácie * Poľsko Anotácia Človek uspokojuje svoje výživové potreby stále častejšie v rôznych typoch gastronomických zariadení. Okrem primárnej výživovej potreby vyvolanej hladom a smädom, sa sekundárne výživové potreby uspokojujú v gastronomických zariadeniach, spotrebou potravín a nápojov, nie s cieľom obnovy vitality jednotlivca, ale z potreby relaxu, odpočinku, zvedavosti zo spoznávania nových pokrmov, vzdelávania v príprave jedál. Gastronómia je jedným z odvetví služieb, v ktorom inovácia nadobúda stále väčší význam. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Zväzky 2020: 1-4
článok
Počet záznamov: 1