Počet záznamov: 1  

Competitiveness of Milk as a Selected Slovak Product of Animal

  1. Názov Competitiveness of Milk as a Selected Slovak Product of Animal
    Preklad názvuKonkurencieschopnosť mlieka ako vybraného slovenského výrobku živočíšneho pôvodu
    Autor Dudáš-Pajerská Erika EUBPHF - Podnikovohospodárska fakulta v Košiciach
    Spoluautori Ževcová Ivana
    Zdrojový dokument Podniková revue : vedecký časopis Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach. Roč. 19, č. 1 (2020), s. 51-64 online. - Košice : Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach, 2020. ISSN 1335-9746
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá konkurencieschopnosť * mlieko * výroba živočíšna * výrobky domáce
    AnotáciaKonkurencieschopnosť vybraného slovenského produktu živočíšneho pôvodu na domácom a zahraničnom trhu prostredníctvom obchodných vzťahov v potravinovej vertikále dodávateľsko-odberateľského reťazca. Povaha, úlohy a účel distribúcie pridanej hodnoty v potravinovej vertikále. Vývoj výroby, predaja a cien vybraných slovenských výrobkov živočíšneho pôvodu. Vývoj spotreby vybraného slovenského produktu živočíšneho pôvodu.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE20 00502-004, kópia plného textu
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2020: 1

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF440 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.