Počet záznamov: 1  

Účtovanie stravovania prostredníctvom elektronických kariet

  1. Názov Účtovanie stravovania prostredníctvom elektronických kariet
    Autorské údajeTerézia Urbanová
    Autor Urbanová Terézia
    Zdrojový dokument Účtovníctvo ROPO a obcí v praxi : mesačník plný informácií z oblasti účtovníctva, daní, práva a miezd pre rozpočtové, príspevkové organizácie a obce. Roč. 15, č. 10 (2020), s. 17-19. - Bratislava : Wolters Kluwer, 2020. ISSN 1337-0197
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá stravovanie zamestnancov * zamestnávatelia * príspevky nenávratné * účtovanie * elektronizácia * karty čipové
    AnotáciaPodľa §152 zákona č.311/2001 Z.z. Zákonník práce v znp., zamestnávateľ je povinný zabezpečovať zamestnancom vo všetkých zmenách stravovanie zodpovedajúce zásadam správnej výživy priamo na pracoviskách alebo v ich blízkosti. Zamestnávateľ prispieva na stravovanie v sume najmenej 55% ceny jedla. Jednou z možností zabezpečenia stravovania je stravovanie zamestnancov prostredníctvom elektronických kariet.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2020: 10

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.