Počet záznamov: 1  

A szervezeti jellemzők hatása a munkaerőhiány kialakulását előidéző okokra egy hazai empirikus kutatás tükrében

  1. Názov A szervezeti jellemzők hatása a munkaerőhiány kialakulását előidéző okokra egy hazai empirikus kutatás tükrében
    Súbežný názovThe Effect of Organizational Characteristics on the Causes of Labor Deficiency in the Light of a Domestic Empirical Research
    Preklad názvuVplyv organizačných charakteristík na dôvody vyvolávajúce nedostatok pracovnej sily v zrkadle domáceho empirického výskumu
    Autorské údajeJózsef Poór, Tímea Juhász, Péter Karácsony, Ádám Kovács, Imre Antalík, Zsuzsanna Szeiner, Ildikó Csapó, Zsolt Horbulák, Péter Szitás, Endre Hevesi
    Autor Poór József
    Spoluautori Juhász Tímea
    Karácsony Péter
    Kovács Ádám
    Antalík Imrich
    Szeiner Zsuzsanna
    Csapó Ildikó
    Horbulák Zsolt EUBFNHKET - Katedra ekonómie FNH
    Szitás Péter
    Hevesi Endre
    Zdrojový dokumentII. Ferenc Farkas Nemzetközi Tudományos Konferencia (2020). O. 99-120. - Pécs : Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar Vezetés- és Szervezéstudományi Intézet, 2020 ; 2nd Ferenc Farkas International Scientific Conference (2020). ISBN 978-963-429-586-0
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentumaďarčina
    Krajina vydaniaMaďarsko
    Heslá trh práce * sily pracovné * fluktuácia * dotazníky * zamestnanci * robotizácia
    AnotáciaVýsledky dotazníkového prieskumu, v rámci ktorého sa skúmali: rozsah a dôvody fluktuácie charakteristickej pre maďarský trh práce, ťažkosti s obsadzovaním voľných pracovných miest, typické prostriedky na udržanie sily, stupeň robotizácie a preventívne opatrenia zmierňujúce nedostatok pracovných síl.
    Kategória EPCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE20 00551-001, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF9.8 MBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.