Počet záznamov: 1  

The Effect of Species and Cultivation Year on Phenolic Acids Content in Ancient Wheat

  1. Názov The Effect of Species and Cultivation Year on Phenolic Acids Content in Ancient Wheat
    Preklad názvuVplyv druhov a pestovateľského ročníka na obsah fenolových kyselín netradičných pšeníc
    Autorské údajeMarcin Baranski, Magdaléna Lacko-Bartošová, Ewa Rembialkowska, Lucia Lacko-Bartošová
    Autor Baranski Marcin
    Spoluautori Lacko-Bartošová Magdaléna
    Rembialkowska Ewa
    Lacko-Bartošová Lucia EUBFNHKIV - Katedra aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky FNH - zrušená od 1.1.2024
    Zdrojový dokument Agronomy : [International Scientific Journal]. Vol. 10, no. 5 (2020), pp. [1-12]. - Basel : MDPI. ISSN 2073-4395
    PoznámkyRegistrovaný: Scopus
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá poľnohospodárstvo ekologické * pšenica * poľnohospodárstvo * potravinárstvo
    AnotáciaAnalýza obsahu polyfenolov v starodávnych druhoch obilnín kultivovaných v trojročnom kontrolovanom experimente na pozemku pod organickým manažmentom.
    Kategória EPCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    Registrované vWOS
    Registrované vSCOPUS
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE20 00553-001, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF673.3 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.