Počet záznamov: 1  

Režimy zamerané na zlepšenie prístupu k potravinám

  1. Názov Režimy zamerané na zlepšenie prístupu k potravinám
    Súbežný názovSchemes for Improving The Access to Food
    Autorské údajeErika Dudáš-Pajerská, Naqibullah Daneshjo
    Autor Dudáš-Pajerská Erika EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF
    Spoluautori Daneshjo Naqibullah EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Zdrojový dokument Riešené projekty - vedecké problémy : elektronický zborník príspevkov z vedeckého workshopu. S. 4-11 CD-ROM. - Košice : Podnikovohospodárska fakulta EU, 2020 / Gontkovičová Barbora ; Hrabovská Zuzana ; Riešené projekty - vedecké problémy. ISBN 978-80-225-4745-1
    PoznámkyVEGA 1/0376/17. - KEGA 026EU-4/2018
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá potraviny * výrobky poľnohospodárske * trhy * programy * školy
    AnotáciaRozbor pravidiel týkajúcich sa spoločnej organizácie trhov s poľnohospodárskymi výrobkami v rámci Nariadenia EP a ER č. 1308/2013 a ich dopadov na trh s poľnohospodárskymi výrobkami v podmienkach SR. Analýza režimu, ktorého úlohou je zabezpečiť zlepšenie prístupu k potravinám ako sú ovocie, zelenina a mlieko najmä v školských zariadeniach.
    Kategória EPCOdborné práce v domácich nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferečných)
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE20 00587-002, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF509.6 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.