Počet záznamov: 1
Potravinová bezpečnosť SR a jej prístup k jej hodnoteniu vo vybraných krajinách EU
Názov Potravinová bezpečnosť SR a jej prístup k jej hodnoteniu vo vybraných krajinách EU Autorské údaje Pavol Andrejovský, Roman Lacko, Jozef Gajdoš Autor Andrejovský Pavol EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené Spoluautori Lacko Roman EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené Gajdoš Jozef EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF Zdrojový dokument Zborník príspevkov a abstraktov z workshopu STEP : 13.11.2020, Košice. S. 91-97 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020 / Lacko Roman ; Bobenič Hintošová Aneta ; Szajt Marek ; STEP workshop. ISBN 978-80-225-4780-2 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Heslá sebestačnosť potravinová * bezpečnosť potravinová * poľnohospodárstvo * potraviny Anotácia Zodpovedanie vybraných otázok súvisiacich s potravinovou bezpečnosťou, prístupy k jej hodnoteniu podľa vybraných ukazovateľov. Potravinová sebestačnosť SR je pod úrovňou 50 % a patrí medzi najnižšie v EÚ. Rozhodujúca úloha svetového poľnohospodárstva a zabezpečenie potravinovej bezpečnosti všetkých krajín. Kategória EPC Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E20 00746-012, kópia plného textu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 457.2 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1