Počet záznamov: 1  

Potravinová bezpečnosť SR a jej prístup k jej hodnoteniu vo vybraných krajinách EU

  1. Názov Potravinová bezpečnosť SR a jej prístup k jej hodnoteniu vo vybraných krajinách EU
    Autorské údajePavol Andrejovský, Roman Lacko, Jozef Gajdoš
    Autor Andrejovský Pavol EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené
    Spoluautori Lacko Roman EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené
    Gajdoš Jozef EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF
    Zdrojový dokument Zborník príspevkov a abstraktov z workshopu STEP : 13.11.2020, Košice. S. 91-97 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020 / Lacko Roman ; Bobenič Hintošová Aneta ; Szajt Marek ; STEP workshop. ISBN 978-80-225-4780-2
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá sebestačnosť potravinová * bezpečnosť potravinová * poľnohospodárstvo * potraviny
    AnotáciaZodpovedanie vybraných otázok súvisiacich s potravinovou bezpečnosťou, prístupy k jej hodnoteniu podľa vybraných ukazovateľov. Potravinová sebestačnosť SR je pod úrovňou 50 % a patrí medzi najnižšie v EÚ. Rozhodujúca úloha svetového poľnohospodárstva a zabezpečenie potravinovej bezpečnosti všetkých krajín.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE20 00746-012, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF457.2 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.