Počet záznamov: 1  

Postavenie Slovenska z hľadiska potravinovej bezpečnosti

  1. Názov Postavenie Slovenska z hľadiska potravinovej bezpečnosti
    Súbežný názovThe Position of Slovakia in the Field of Food Security
    Autorské údajePavol Andrejovský, Roman Lacko, Jozef Gajdoš
    Autor Andrejovský Pavol EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené
    Spoluautori Lacko Roman EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené
    Gajdoš Jozef EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF
    Zdrojový dokument Journal of Innovations and Applied Statistics : vedecký internetový časopis. Roč. 10, č. 1 (2020), s. 5-12 online. - Košice : Katedra hospodárskej informatiky a matematiky PHF EU, 2020. ISSN 1338-5224
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá bezpečnosť potravinová * Vyšehradská štvorka * indexy * sebestačnosť potravinová
    AnotáciaPohľad na vzájomnú prepojenosť otázok potravinovej bezpečnosti a metód merania pomocou aplikácie výskumných poznatkov v oblasti potravinovej bezpečnosti. Zhodnotenie situácie v krajinách V4 prostredníctvom vybraného indexu. Global food security index.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE20 00738-004, kópia plného textu
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2020: 1

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF428.6 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.