Počet záznamov: 1  

A Typology of Sustainability Innovations

  1. Názov A Typology of Sustainability Innovations
    Preklad názvuTypológia inovácií v oblasti trvalej udržateľnosti
    Autorské údajeKatarína Chomová
    Autor Chomová Katarína EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Zdrojový dokument Kruh sa uzatvára. Od lineárnej ekonomiky k cirkulárnej ekonomike : zborník vedeckých statí z riešenia vedeckého projektu VEGA č. 1/0587/19. S. 17-24 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020 / Oreský Milan ; Hanuláková Eva ; Drábik Peter. ISBN 978-80-225-4771-0
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá rozvoj trvalo udržateľný * inovácie environmentálne * stratégia inovačná * marketing environmentálny * marketing sociálny * marketing spoločenský * typológia
    AnotáciaMarketing a transformácia na udržateľnejšiu spoločnosť, nové inovácie produktov a služieb v oblasti udržateľnosti pre potreby zákazníkov a zlepšenie sociálneho a environmentálneho výkonu v porovnaní s konvenčnými ponukami. Rozmanitosť inovácií pre trvalo udržateľný rozvoj, návrh typológie predmetného javu, prehľad kľúčových článkov na základe primárnych tém a identifikácia série odporúčaní pre budúci rozvoj predmetnej oblasti. Skúmanie štyroch typov inovácií udržateľnosti. Prvý, založený na novosti poznatkov a novosti uplatnenia týchto poznatkov. Druhý, v ktorom sú kombinácie vysokého či nízkeho dôrazu na environmentálne a sociálne výzvy. Tretí, v ktorom je inovácia zameraná na udržateľnosť v rôznych podobách. Štvrtý, predstavujúci uzavreté, otvorené a široké inovácie.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE20 00709-003, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF911.8 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.