Počet záznamov: 1  

Nový pohľad na produkt v podmienkach cirkulárnej ekonomiky

  1. Názov Nový pohľad na produkt v podmienkach cirkulárnej ekonomiky
    Preklad názvuA New View of the Product in the Conditions of the Circular Economy
    Autorské údajeMiroslav Jurkovič
    Autor Jurkovič Miroslav EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Zdrojový dokument Kruh sa uzatvára. Od lineárnej ekonomiky k cirkulárnej ekonomike : zborník vedeckých statí z riešenia vedeckého projektu VEGA č. 1/0587/19. S. 25-35 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020 / Oreský Milan ; Hanuláková Eva ; Drábik Peter. ISBN 978-80-225-4771-0
    PoznámkyVEGA 1/0587/19
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá hospodárstvo obehové * inovácia výrobkov * výrobky ekologické * inovácie environmentálne * modely podnikateľské * stratégia podnikateľská * technológie nové
    AnotáciaVnímanie produktu a súvisiace trendy z pohľadu cirkulárnej ekonomiky. Zmeny v technológiách, vývoji a požiadavkách zákazníkov vyvíjajúce nové produkty ako nová podnikateľská príležitosť pre firmy. Otázky spojené s cirkulárnou ekonomikou a prechodom k novým produktom cestou vývoja a využitia nových technológií a inovácií. Nové prístupy k službám nemateriálneho charakteru a prinášajúce novú paradigmu prístupu k produktu v podmienkach cirkulárnej ekonomiky. Produkty vnímané a navrhované ako dočasné úložiská surovín. Dizajn a výber vhodných materiálov a výrobných postupov redukujúce negatívne dopady na životné prostredie, predchádzajúce tvorbe odpadu a šetriace prírodné zdroje.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE20 00709-004, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF419.5 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.