Počet záznamov: 1
Nové trendy gastronómie v komerčnej ponuke cestovného ruchu
Názov Nové trendy gastronómie v komerčnej ponuke cestovného ruchu Preklad názvu New Trends in Gastronomy in the Commercial Offer of Tourism Autorské údaje Roman Staňo Autor Staňo Roman EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená Zdrojový dokument Súčasnosť cestovného ruchu v trajektórii budúcnosti. S. 313-338 [1,382 AH] online. - Zlín : Radim Bačuvčík - VeRBuM, 2020 / Štefko Róbert ; Škodová Parmová Dagmar. ISBN 978-80-88356-05-9 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Česká republika Heslá gastronómia * ekológia * produkty * štýl životný Anotácia Príspevok prináša nové vedecké poznatky o transformácii gastronómie v súlade s požiadavkami gastronomických trendov, zdravého životného štýlu na strane ponuky aj dopytu. Dôraz sa kladie na využívanie zdrojov a surovín ako aj podpory prosperity lokálnych podnikov v celom reťazci jedál a nápojov až po spotrebu v gastronomických prevádzkách. Kategória EPC Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E20 00827-002, kópia plného textu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 316.6 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1