Počet záznamov: 1  

Nové trendy gastronómie v komerčnej ponuke cestovného ruchu

  1. Názov Nové trendy gastronómie v komerčnej ponuke cestovného ruchu
    Preklad názvuNew Trends in Gastronomy in the Commercial Offer of Tourism
    Autorské údajeRoman Staňo
    Autor Staňo Roman EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Súčasnosť cestovného ruchu v trajektórii budúcnosti. S. 313-338 [1,382 AH] online. - Zlín : Radim Bačuvčík - VeRBuM, 2020 / Štefko Róbert ; Škodová Parmová Dagmar. ISBN 978-80-88356-05-9
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Heslá gastronómia * ekológia * produkty * štýl životný
    AnotáciaPríspevok prináša nové vedecké poznatky o transformácii gastronómie v súlade s požiadavkami gastronomických trendov, zdravého životného štýlu na strane ponuky aj dopytu. Dôraz sa kladie na využívanie zdrojov a surovín ako aj podpory prosperity lokálnych podnikov v celom reťazci jedál a nápojov až po spotrebu v gastronomických prevádzkách.
    Kategória EPCVedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE20 00827-002, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF316.6 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.