Počet záznamov: 1  

Current Situation, Causes and Origin of Food Waste and Food Losses in the Slovak Republic

  1. Názov Current Situation, Causes and Origin of Food Waste and Food Losses in the Slovak Republic
    Súbežný názovSúčasný stav, príčiny a pôvod potravinového odpadu a potravinových strát v Slovenskej republike
    Autorské údajeZuzana Kapsdorferová
    Autor Kapsdorferová Zuzana
    Zdrojový dokument Integrating and Systematizing the Results of Scientific Research Activities in the Field of Consumer Protection, with a Primary Focus on Food Security, in Order to Model Adequate Consumer Behaviour : Research Papers, no. II. S. 38-44 online. - Brno : Masaryk University Press, 2020 / Suchánek Petr ; Grisáková Nora. ISBN 978-80-210-9756-8
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Heslá plytvanie potravinami * odpad * reťazce dodávateľsko-odberateľské * sebestačnosť potravinová * spotreba domácností
    AnotáciaPríčiny a pôvod potravinových strát a odpadu v Slovenskej republike. Identifikovanie fáz, v ktorých najväčšie potravinové straty a potravinový odpad vznikajú v potravinových zásobovacích reťazcoch v SR a vo svete. Aktéri a prístupy k riešeniu potravinových strát a odpadu.
    Báza dátČLÁNKY

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF502.4 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.