Počet záznamov: 1  

Sustability of Food Safety Management in Slovakia

  1. Názov Sustability of Food Safety Management in Slovakia
    Preklad názvuUdržateľnosť riadenia bezpečnosti potravín na Slovensku
    Autorské údajeMartin Matušovič
    Autor Matušovič Martin EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM
    Zdrojový dokument Comenius Management Review : [International Scientific Journal]. Vol. 14, no. 2 (2020), pp. 4-9 online. - Bratislava : Faculty of Management Comenius University. ISSN 2585-8769
    PoznámkyVEGA 1/0708/20
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá bezpečnosť potravinová * komplex poľnohospodársko-potravinársky * priemysel potravinársky * spotreba potravín * sebestačnosť potravinová * ukazovatele ekonomické * Slovensko
    AnotáciaUdržateľnosť potravinovej bezpečnosti na Slovensku a jej súvislosti s dôsledkami nevhodného životného štýlu, nedostatku solidarity a nevhodne nastavených politík. Návrh procesov pokrývajúce potravinovú bezpečnosť. Údaje o výskume definovaných procesov bezpečnosti potravín v období 2009 – 2020 a vývoj názorov respondentov na jednotlivé procesy. Identifikovanie krátkej fázy poklesu, fázy stability a v posledných rokoch fázy výrazného rastu v časových radoch. Korelačná analýza naznačujúca certifikáciu ako prioritný proces. Definovanie vybraných ukazovateľov efektívne použiteľných na riadenie a meranie bezpečnosti potravín. Korelácia väzieb medzi vybranými ukazovateľmi a potravinovou bezpečnosťou.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE20 00716-001, online

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF559.8 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.