Počet záznamov: 1  

Ako budovať F & B zázemie

  1. Názov Ako budovať F & B zázemie
    Autorské údajeIveta Pupišová
    Autor Pupišová Iveta
    Zdrojový dokument Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 14, č. zima (2020), s. 34-35. - Žilina : Direct press, 2020. ISSN 1337-0545
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá gastronómia * manažéri * obsluha * klienti
    AnotáciaF & B zázemie v podniku. Postavenie F & B manažéra v gastroprevádzke. Jasné pravidlá ako základ oddelenia F & B. Koncept, legislatíva a predpisy. Kuchári verzus obsluha. Dodávatelia a klienti. Sťažnosti klientov.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2020: zima

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.