Počet záznamov: 1  

Factors Limiting Quality Assurance Program Implementation in Food Manufacturing Companies in Shanghai, China

  1. Názov Factors Limiting Quality Assurance Program Implementation in Food Manufacturing Companies in Shanghai, China
    Preklad názvuFaktory obmedzujúce implementáciu programu zabezpečenia kvality v potravinárskych spoločnostiach v čínskom Šanghaji
    Autorské údajeQijun Jiang, Wojciech Jan Florkowski
    Autor Jiang Qijun
    Spoluautori Florkowski Wojciech Jan
    Zdrojový dokument Review of Agricultural and Applied Economics. Vol. 24, no. 1 (2021), pp. 27-36. - Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2021. ISSN 1336-9261
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá bezpečnosť potravinová * priemysel potravinársky * poistenie * zamestnanci * Čína
    AnotáciaŠtúdia skúma rozdiely v dôležitosti rôznych obmedzení, ktoré bránia spoločnostiam v realizácii programov kvality. Prieskum realizovaný v troch pododvetviach potravinárskeho priemyslu v čínskom Šanghaji. Na identifikáciu štatisticky významných faktorov sa používajú deskriptívne štatistiky a regresná technika korigovaná na heteroskedasticitu.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2021: 1

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF497.4 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.