Počet záznamov: 1  

The Entrepreneurs' and Consumers' Perception of Sustainability in the Slovak Food Industry

  1. Názov The Entrepreneurs' and Consumers' Perception of Sustainability in the Slovak Food Industry
    Súbežný názovVnímanie podnikateľov a spotrebiteľov v udržateľnosti v slovenskom potravinárskom priemysle
    Autorské údajeDana Hrušovská, Mária Demjanovičová, Dominika Tumová, Martin Mičiak
    Autor Hrušovská Dana EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM
    Spoluautori Demjanovičová Mária
    Tumová Dominika
    Mičiak Martin
    Zdrojový dokument Journal of Eastern Europe Research in Business and Economics. Vol. 2020, no. 17 (2020), pp. 1-12 online. - [Montgomery] : IBIMA Publishing. ISSN 2169-0367
    DOI 10.5171/2020
    Výstup z projektu KEGA 002EU-4/2019 Integrácia a systematizácia výsledkov vedeckovýskumnej činnosti v oblasti ochrany spotrebiteľa, s primárnou orientáciou na potravinovú bezpečnosť, za účelom modelovania adekvátneho spotrebiteľského správania
    PoznámkyKEGA 002EU-4/2019
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSpojené štáty
    Heslá potraviny * spotrebitelia * zákazníci * zodpovednosť spoločenská * Slovensko
    AnotáciaAnalýza vnímania udržateľnosti na Slovensku. Situácia v súvislosti s udržateľnosťou a realizácia a plánovanie krokov. Reakcia zákazníkov na prvky trvalej udržateľnosti.
    Kategória EPCVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE21 00082-001, online

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF796.8 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.