Počet záznamov: 1
The Entrepreneurs' and Consumers' Perception of Sustainability in the Slovak Food Industry
Názov The Entrepreneurs' and Consumers' Perception of Sustainability in the Slovak Food Industry Súbežný názov Vnímanie podnikateľov a spotrebiteľov v udržateľnosti v slovenskom potravinárskom priemysle Autorské údaje Dana Hrušovská, Mária Demjanovičová, Dominika Tumová, Martin Mičiak Autor Hrušovská Dana EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM Spoluautori Demjanovičová Mária Tumová Dominika Mičiak Martin Zdrojový dokument Journal of Eastern Europe Research in Business and Economics. Vol. 2020, no. 17 (2020), pp. 1-12 online. - [Montgomery] : IBIMA Publishing. ISSN 2169-0367 DOI 10.5171/2020 Výstup z projektu KEGA 002EU-4/2019 Integrácia a systematizácia výsledkov vedeckovýskumnej činnosti v oblasti ochrany spotrebiteľa, s primárnou orientáciou na potravinovú bezpečnosť, za účelom modelovania adekvátneho spotrebiteľského správania
Poznámky KEGA 002EU-4/2019 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Spojené štáty Heslá potraviny * spotrebitelia * zákazníci * zodpovednosť spoločenská * Slovensko Anotácia Analýza vnímania udržateľnosti na Slovensku. Situácia v súvislosti s udržateľnosťou a realizácia a plánovanie krokov. Reakcia zákazníkov na prvky trvalej udržateľnosti. Kategória EPC Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E21 00082-001, online
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 796.8 KB verejne dostupné článok
Počet záznamov: 1