Počet záznamov: 1  

Výber vhodného modelu ohodnotenia pri stanovení hodnoty podniku

  1. Názov Výber vhodného modelu ohodnotenia pri stanovení hodnoty podniku
    Súbežný názovSelection of an Appropriate Valuation Model in Determining the Value of the Company
    Autorské údajeAnna Harumová
    Autor Harumová Anna EUBFPMKPF - Katedra podnikových financií FPM
    Zdrojový dokument Súčasné výzvy ekonomického znalectva v podmienkach SR : recenzovaný zborník vedeckých statí. S. 33-45 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2021 / Štetka Peter ; Grisáková Nora ; Šlosár Róbert. ISBN 978-80-225-4809-0
    PoznámkyKEGA 025EU-4/2018
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá ohodnocovanie podniku * hodnota podniku * metódy ohodnocovania * modely rozhodovania * procesy rozhodovacie * oceňovanie * modelovanie finančné
    AnotáciaTvorba nástroja Rozhodovacieho modelu (Model Chooser) na výber vhodného prístupu a metódy pri ohodnocovaní podniku. Analýza výberu metód ohodnotenia podnikov a modelovanie rozhodovacieho procesu pre výber prístupu a metódy ohodnotenia. Využitie metódy procesnej analýzy ako východisko pre tvorbu procesných modelov (procesných máp). Zisťovanie logických väzieb a vzájomných interakcií rozhodovacích procesov. Analýza jednotlivých aspektov či vzťahov pri aplikácii jednotlivých metód ohodnotenia a legislatívy či aktuálne platných štandardov ohodnotenia. Odporúčania a komparácia využití jednotlivých modelov ohodnotenia. Simulácia rôznych rozhodovacích procesov a identifikácia kvality výstupov rozhodovacieho modelu.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE21 00093-005, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené528.6 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.