Počet záznamov: 1  

Trendy a inovace služeb hotelnictví a gastronomie Moravskoslezského kraje

  1. Názov Trendy a inovace služeb hotelnictví a gastronomie Moravskoslezského kraje
    Súbežný názovTrends and Innovations of Hospitality and Catering Services in the Silesian Moravian Region
    Autorské údajeMiroslava Kostková, Pavlína Pellešová
    Autor Kostková Miroslava
    Spoluautori Pellešová Pavlína
    Zdrojový dokument Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. Roč. 53, č. 4 (2020), s. 190-199. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2020. ISSN 0139-8660
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentučeština, angličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá ruch cestovný * hotelierstvo * gastronómia * služby * vývoj * inovácia * výskum marketingový * turistika * ponuka
    AnotáciaCestovný ruch je významným ekonomickým odvetvím, ktorého dopyt je silno ovplyvnený globálnymi trendami a zmenami vo využívaní voľného času a informačnými technológiami. Identifikácia nových trendov, skúmanie zmien a začlenenie inovácií je dôležitou úlohou podnikov cestovného ruchu s cielom prispôsobiť ponuku produktov, pre zvýšenie návštevnosti a spokojnosti zákazníkov.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2020: 4

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.