Počet záznamov: 1  

Podnikateľské riziká v reštauračnom zariadení počas pandémie

  1. Názov Podnikateľské riziká v reštauračnom zariadení počas pandémie : diplomová práca
    Autorské údajePavol Gotzmann, školiteľ: Michal Tkáč
    Autor Gotzmann Pavol
    Ďalší autori Tkáč Michal (Školiteľ (konzultant)) EUBPHFKKM - Katedra kvantitatívnych metód PHF
    Korporácia Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach . Katedra kvantitatívnych metód
    Vydavateľské údajeKošice, 2021. - 52 s.
    Druh dokumentupráce diplomové (Mgr.,Ing.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra918956

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce7.8 MBverejne dostupné

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.