Počet záznamov: 1  

Inovácie v oblasti obalov pre potravinárske výrobky

  1. Názov Inovácie v oblasti obalov pre potravinárske výrobky : diplomová práca
    Autorské údajeKarin Tokovicsová, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová
    Autor Tokovicsová Karin
    Ďalší autori Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru
    Vydavateľské údajeBratislava, 2021. - 67 s.
    Druh dokumentupráce diplomové (Mgr.,Ing.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra917098

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha128.2 KBz IP adresy EU po prihlásení
    Elektronická verzia práce4.7 MBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.