Počet záznamov: 1
Inovácie v oblasti obalov pre potravinárske výrobky
Názov Inovácie v oblasti obalov pre potravinárske výrobky : diplomová práca Autorské údaje Karin Tokovicsová, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová Autor Tokovicsová Karin Ďalší autori Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru Vydavateľské údaje Bratislava, 2021. - 67 s. Druh dokumentu práce diplomové (Mgr.,Ing.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 917098
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Príloha 128.2 KB z IP adresy EU po prihlásení Elektronická verzia práce 4.7 MB z IP adresy EU po prihlásení kniha
Počet záznamov: 1