Počet záznamov: 1
Racionalizácia gastronomickej prevádzky pizzeria
Názov Racionalizácia gastronomickej prevádzky pizzeria : bakalárska práca Autorské údaje Adam Benedik, školiteľ: Roman Staňo Autor Benedik Adam Ďalší autori Staňo Roman (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené Vydavateľské údaje Bratislava, 2021. - 38 s. Druh dokumentu práce záverečné bakalárske (Bc.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 917181
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Príloha 90 KB z IP adresy EU po prihlásení Elektronická verzia práce 927 KB z IP adresy EU po prihlásení kniha
Počet záznamov: 1