Počet záznamov: 1  

Racionalizácia gastronomickej prevádzky pizzeria

  1. Názov Racionalizácia gastronomickej prevádzky pizzeria : bakalárska práca
    Autorské údajeAdam Benedik, školiteľ: Roman Staňo
    Autor Benedik Adam
    Ďalší autori Staňo Roman (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené
    Vydavateľské údajeBratislava, 2021. - 38 s.
    Druh dokumentupráce záverečné bakalárske (Bc.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra917181

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha90 KBz IP adresy EU po prihlásení
    Elektronická verzia práce927 KBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.