Počet záznamov: 1  

Návrh projektu zavedenia produktu zážitkovej gastronómie vo vybranom podniku

  1. Názov Návrh projektu zavedenia produktu zážitkovej gastronómie vo vybranom podniku : bakalárska práca
    Autorské údajeJiaoyan Gan, školiteľ: Anna Veszprémi Sirotková
    Autor Gan Jiaoyan
    Ďalší autori Veszprémi Sirotková Anna (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené
    Vydavateľské údajeBratislava, 2021. - 60 s.
    Druh dokumentupráce záverečné bakalárske (Bc.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra917188

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha2.7 MBz IP adresy EU po prihlásení
    Elektronická verzia práce1.6 MBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.