Počet záznamov: 1  

Etimologičeskije charakteristiki zaimstvovanij v gastronomičeskom diskurse

  1. Názov Etimologičeskije charakteristiki zaimstvovanij v gastronomičeskom diskurse
    Súbežný názovЕthymological Characteristics of Borrowings in the Gastronomic Discourse
    Preklad názvuЕtymologické charakteristiky výpožičiek v gastronomickom diskurze
    Autorské údajeT.V. Morozkina, D. A. Golubeva, Jarmila Rusiňáková
    Autor Morozkina T.V.
    Spoluautori Golubeva D. A.
    Rusiňáková Jarmila EUBFAJKAJ - Katedra anglického jazyka FAJ
    Zdrojový dokument Povolžskij pedagogičeskij poisk : Naučnyj žurnal. God. 37, no. 3 (2021), c. 64-69 online. - Ulyanovsk : Published By Ulyanovsk State Pedagogical University. ISSN 2307-1052
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumenturuština
    Krajina vydaniaRuská federácia
    Heslá gastronómia * pôžičky * komunikácia interkultúrna * jazyk odborný * jazykoveda
    AnotáciaČlánok sa zaoberá charakteristikami pôžičiek a ich príčinami v gastronomickom diskurze. Gastronomické témy odrážajú široké spektrum vlastností jazyka a kultúry, preto je zaujímavé pri štúdiách čŕt aj interkultúrna komunikácia. Analýza zameraná na určenie etnosémantických komponentov.
    Kategória EPCVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE21 00558-001, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF370.2 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.