Počet záznamov: 1
Présenter les particularités d’un fromage régional
Názov Présenter les particularités d’un fromage régional [elektronický zdroj] Autorské údaje Florence Agnés Marguerite Gajdošová Autor Gajdošová Florence Agnés Marguerite EUBFAJKRS - Katedra románskych a slovanských jazykov FAJ Vydavateľské údaje Paris : Le français des affaires , 2021. - 10 s. Vydanie 1ère édition Druh dokumentu odborné publikácie Jazyk dokumentu francúzština Krajina vydania Francúzsko Systematika 8 - Jazykoveda. Filológia. Literatúra Heslá výrobky domáce * regióny * výrobky živočíšne * jazyky cudzie * jazyk odborný * francúzština URL https://www.lefrancaisdesaffaires.fr/wp-content/uploads/2021/08/Numerifos_Presenter-les-particularites-d-un-fromage-regional_Fiche-enseignant.pdf
https://www.lefrancaisdesaffaires.fr/wp-content/uploads/2021/08/Numerifos_Presenter-les-particularites-d-un-fromage-regional_Fiche-apprenant.pdfKategória EPC Rôzne publikácie a dokumenty, ktoré nemožno zaradiť do žiadnej z predchádzajúcich kategórií Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E21 00592-001, online
kniha
Počet záznamov: 1