Počet záznamov: 1  

Présenter les particularités d’un fromage régional

  1. Názov Présenter les particularités d’un fromage régional [elektronický zdroj]
    Autorské údajeFlorence Agnés Marguerite Gajdošová
    Autor Gajdošová Florence Agnés Marguerite EUBFAJKRS - Katedra románskych a slovanských jazykov FAJ
    Vydavateľské údajeParis : Le français des affaires , 2021. - 10 s.
    Vydanie1ère édition
    Druh dokumentuodborné publikácie
    Jazyk dokumentufrancúzština
    Krajina vydaniaFrancúzsko
    Systematika 8 - Jazykoveda. Filológia. Literatúra
    Heslá výrobky domáce * regióny * výrobky živočíšne * jazyky cudzie * jazyk odborný * francúzština
    URL https://www.lefrancaisdesaffaires.fr/wp-content/uploads/2021/08/Numerifos_Presenter-les-particularites-d-un-fromage-regional_Fiche-enseignant.pdf
    https://www.lefrancaisdesaffaires.fr/wp-content/uploads/2021/08/Numerifos_Presenter-les-particularites-d-un-fromage-regional_Fiche-apprenant.pdf
    Kategória EPCRôzne publikácie a dokumenty, ktoré nemožno zaradiť do žiadnej z predchádzajúcich kategórií
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE21 00592-001, online


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.