Počet záznamov: 1
Factors Increasing Food Self-sufficiency of the Slovak Republic
Názov Factors Increasing Food Self-sufficiency of the Slovak Republic Preklad názvu Faktory zvyšovania potravinovej sebestačnosti SR Autorské údaje Jaroslava Ivančáková Autor Ivančáková Jaroslava EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM Zdrojový dokument The Current Issues of Business : Proceedings of Scientific Papers. Pp. 63-69. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2021 / Hrušovská Dana ; Kmety Barteková Mária ; Trúchliková Mária ; Raková Monika ; Šlahor Ľudomír ; Rybárová Daniela. ISBN 978-80-7556-093-3 Výstup z projektu VEGA 1/0708/20 Sociálno-ekonomické determinanty trvalo udržateľnej spotreby a výroby z hľadiska vplyvu na výkonnosť a konkurencieschopnosť podnikov
Poznámky VEGA 1/0708/20 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Česká republika Heslá bezpečnosť potravinová * sebestačnosť potravinová * Slovensko * Európska únia Anotácia Potravinová bezpečnosť na Slovensku a v Európske únii. Definícia pojmu potravinová bezpečnosť a inštitúcie zaoberajúce sa dohliadaním na kvalitu a bezpečnosť potravín. Vývoj zahraničného obchodu a sebestačnosť Slovenska. Kategória EPC Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E21 00598-006, kópia plného textu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 195.7 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1