Počet záznamov: 1  

Factors Increasing Food Self-sufficiency of the Slovak Republic

  1. Názov Factors Increasing Food Self-sufficiency of the Slovak Republic
    Preklad názvuFaktory zvyšovania potravinovej sebestačnosti SR
    Autorské údajeJaroslava Ivančáková
    Autor Ivančáková Jaroslava EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM
    Zdrojový dokument The Current Issues of Business : Proceedings of Scientific Papers. Pp. 63-69. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2021 / Hrušovská Dana ; Kmety Barteková Mária ; Trúchliková Mária ; Raková Monika ; Šlahor Ľudomír ; Rybárová Daniela. ISBN 978-80-7556-093-3
    PoznámkyVEGA 1/0708/20
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Heslá bezpečnosť potravinová * sebestačnosť potravinová * Slovensko * Európska únia
    AnotáciaPotravinová bezpečnosť na Slovensku a v Európske únii. Definícia pojmu potravinová bezpečnosť a inštitúcie zaoberajúce sa dohliadaním na kvalitu a bezpečnosť potravín. Vývoj zahraničného obchodu a sebestačnosť Slovenska.
    Kategória EPCVedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE21 00598-006, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF195.7 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.