Počet záznamov: 1  

STN EN ISO 22000

  1. Názov STN EN ISO 22000 : systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na organizácie potravinárskeho reťazca (ISO 22000: 2018)
    Súbežný názovFood safety management systems. Requirements for any organization in the food chain (ISO 22000: 2018)
    Autorské údajespracovateľ: Jozef Kerekréty
    Autor Kerekréty Jozef
    Vydavateľské údajeBratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky , 2019. - 44 s.
    PoznámkyTáto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22000: 2018, a nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 22000 z mája 2019, ktorá od 1.5.2019 nahradila STN EN ISO 22000 z februára 2006 v celom rozsahu.
    Druh dokumentunormy
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 006 - Normalizácia. Normy
    Heslá bezpečnosť potravinová * podnik * potraviny * ochrana zdravia * riadenie kvality * systémy riadenia * Slovensko * Európska únia
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.1, z toho voľných 0, prezenčne 1
    Signatúra916136

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    916136OBFKnižnica Obchodnej fakultylen prezenčne

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.