Počet záznamov: 1  

Dizajn udržateľných obalov v potravinárskom priemysle

  1. Názov Dizajn udržateľných obalov v potravinárskom priemysle
    Súbežný názovSustainable Packaging Design in Food Industry
    Autorské údajeJana Gondárová, Malgorzata Agnieszka Jarossová
    Autor Gondárová Jana EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Spoluautori Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Zdrojový dokument Aplikácia princípov kruhovej ekonomiky na Slovensku : zborník vedeckých prác II z projektu VEGA 1/0705/19. S. 57-66 online. - Banská Bystrica : BELIANUM, 2021. ISBN 978-80-557-1920-7
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá potraviny * plasty * obaly * recyklácia odpadu * spotrebitelia * odpad * hospodárstvo obehové * firmy * ekológia
    AnotáciaStratégia obehového hospodárstva spoločnosti Nestlé a identifikácia nových udržateľných obalov, ktoré spoločnosť v oblasti potravín zaviedla. Vytváranie a uvádzanie udržateľných obalov na trh je v súčasnosti jedným z najsilnejších trendov, a zároveň príležitosťou získať konkurenčnú výhodu medzi spoločnosťami, pretože spotrebitelia si začínajú všímať neekologické správanie medzi výrobcami a uprednostňujú výrobky v obaloch, ktoré sa starajú o našu planétu.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE21 00696-002, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF729 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.