Počet záznamov: 1
Dizajn udržateľných obalov v potravinárskom priemysle
Názov Dizajn udržateľných obalov v potravinárskom priemysle Súbežný názov Sustainable Packaging Design in Food Industry Autorské údaje Jana Gondárová, Malgorzata Agnieszka Jarossová Autor Gondárová Jana EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF Spoluautori Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF Zdrojový dokument Aplikácia princípov kruhovej ekonomiky na Slovensku : zborník vedeckých prác II z projektu VEGA 1/0705/19. S. 57-66 online. - Banská Bystrica : BELIANUM, 2021. ISBN 978-80-557-1920-7 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Heslá potraviny * plasty * obaly * recyklácia odpadu * spotrebitelia * odpad * hospodárstvo obehové * firmy * ekológia Anotácia Stratégia obehového hospodárstva spoločnosti Nestlé a identifikácia nových udržateľných obalov, ktoré spoločnosť v oblasti potravín zaviedla. Vytváranie a uvádzanie udržateľných obalov na trh je v súčasnosti jedným z najsilnejších trendov, a zároveň príležitosťou získať konkurenčnú výhodu medzi spoločnosťami, pretože spotrebitelia si začínajú všímať neekologické správanie medzi výrobcami a uprednostňujú výrobky v obaloch, ktoré sa starajú o našu planétu. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E21 00696-002, kópia plného textu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 729 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1