Počet záznamov: 1  

Gastrosektor a donáškové služby v čase pandémie

  1. Názov Gastrosektor a donáškové služby v čase pandémie
    Súbežný názovGastrosector and Food Delivery Servicies During Pandemic
    Autorské údajeKatarína Petrovčiková, Vanda Lieskovská
    Autor Petrovčiková Katarína EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF
    Spoluautori Lieskovská Vanda EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF
    Zdrojový dokument „Obchod a marketing“ : elektronický zborník príspevkov z vedeckého workshopu. S. 37-41 online. - Košice : Podnikovohospodárska fakulta EU, 2021 / Zuzik Jozef ; Petrovčiková Katarína ; Kopčáková Janka ; Gontkovičová Barbora ; Hrabovská Zuzana ; Mixtaj Ladislav ; „Obchod a marketing“ vedecký worskhop. ISBN 978-80-225-4868-7
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá služby donáškové * koronavírus * pandémia * gastronómia
    AnotáciaPrincíp fungovania donáškových služieb, ich výhody pre všetky zúčastnené strany a predpokladaný vývoj v oblasti donáškových služieb v budúcom období.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE21 00782-007, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené398.9 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.