Počet záznamov: 1  

Ekologické inovácie v potravinárskom priemysle

  1. Názov Ekologické inovácie v potravinárskom priemysle
    Súbežný názovEco-Innovation in the Food Industry
    Autorské údajeAlexandra Biela
    Autor Biela Alexandra EUBFPMKML - Katedra manažmentu výroby a logistiky FPM
    Zdrojový dokument Ekonomika, financie a manažment podniku - 2021 : zborník vedeckých prác = Proceedings of Scientific Papers. S. 44-52 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2021 / Markovič Peter ; Tóth Miroslav ; Grznár Miroslav ; Rajňák Milan. ISBN 978-80-225-4890-8
    Výstup z projektu VEGA 1/0375/20 Nová dimenzia rozvoja manažmentu výroby a logistiky pod vplyvom Industry 4.0 v podnikoch na Slovensku
    PoznámkyVEGA 1/0375/20
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá inovácie environmentálne * priemysel potravinársky * spotreba udržateľná * ochrana prostredia životného * správanie spotrebiteľa * ekológia * rozvoj trvalo udržateľný
    AnotáciaTeoretická analýza a zovšeobecnenie poznatkov súvisiacich s ekologickými inováciami v potravinárskom priemysle. Implementácia zelených prvkov do výroby a výrobného procesu podniku. Ekologizácia výroby a riešenie environmentálnych problémov vo výrobných procesoch ako perspektívna oblasť súčasného aj budúceho fungovania podnikov. Tvorba udržateľných princípov s prihliadnutím na ochranu životného prostredia.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE21 00822-039, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF265.1 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.