Počet záznamov: 1  

Výroba čokolády na Slovensku, vybrané ekonomické ukazovatele podnikov

  1. Názov Výroba čokolády na Slovensku, vybrané ekonomické ukazovatele podnikov
    Súbežný názovChocolate Production in Slovakia, Selected Economic Indicators of Enterprises
    Autorské údajeMiroslav Tóth, Alena Tóthová
    Autor Tóth Miroslav EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM
    Spoluautori Tóthová Alena EUBFPMKPF - Katedra podnikových financií FPM
    Zdrojový dokument Ekonomika, financie a manažment podniku - 2021 : zborník vedeckých prác = Proceedings of Scientific Papers. S. 429-445 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2021 / Markovič Peter ; Tóth Miroslav ; Grznár Miroslav ; Rajňák Milan. ISBN 978-80-225-4890-8
    PoznámkyVEGA 1/0708/20. - VEGA 1/0240/20
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá čokoláda * zodpovednosť podniku spoločenská * výroba * spotreba udržateľná * podnik rodinný
    AnotáciaEkonomická výkonnosť vzorky slovenských výrobcov čokolády vo vybraných ukazovateľoch. Čokoláda sa na Slovensku vyrába priemyselne ako veľkovýroba. Vyrába sa aj ručná výroba, ktorá poskytuje personalizované produkty. Slovenskí výrobcovia sa tiež správajú zodpovedne z hľadiska fairtrade a ochrany spotrebiteľa, tým podporujú udržateľnú produkciu kakaa a kultúru spotreby kakaa.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE21 00822-006, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF465.8 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.