Počet záznamov: 1  

System of Institutions Responsible for Food Safety in the SR

  1. Názov System of Institutions Responsible for Food Safety in the SR
    Súbežný názovSystém inštitúcií zodpovedných za bezpečnosť potravín v SR
    Autorské údajeSylvia Bukovová, Iveta Kufelová
    Autor Bukovová Sylvia EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM
    Spoluautori Kufelová Iveta EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM
    Zdrojový dokument Integrating and Systematizing the Results of Scientific Research Activities in the Field of Consumer Protection, with a Primary Focus on Food Security, in Order to Model Adequate Consumer Behaviour : Proceedings of Scientific Papers, no. III. Pp. 6-16 online. - Brno : Masaryk University Press, 2021 / Foltínová Ľubica ; Suchánek Petr ; Grisáková Nora. ISBN 978-80-280-0004-2
    Výstup z projektu KEGA 002EU-4/2019 Integrácia a systematizácia výsledkov vedeckovýskumnej činnosti v oblasti ochrany spotrebiteľa, s primárnou orientáciou na potravinovú bezpečnosť, za účelom modelovania adekvátneho spotrebiteľského správania
    PoznámkyKEGA 002EU-4/2019
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Heslá potraviny * bezpečnosť potravinová * Slovensko
    AnotáciaDefinovanie potravinovej bezpečnosti. Bezpečnosť potravín v Európskej únii. Systém bezpečnosti potravín v Slovenskej republike. Identifikácia a charakterizácia základných prvkov systému inštitúcií zabezpečujúcich bezpečnosť potravín na Slovensku.
    Kategória EPCVedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE21 00829-002, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF515.2 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.