Počet záznamov: 1
System of Institutions Responsible for Food Safety in the SR
Názov System of Institutions Responsible for Food Safety in the SR Súbežný názov Systém inštitúcií zodpovedných za bezpečnosť potravín v SR Autorské údaje Sylvia Bukovová, Iveta Kufelová Autor Bukovová Sylvia EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM Spoluautori Kufelová Iveta EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM Zdrojový dokument Integrating and Systematizing the Results of Scientific Research Activities in the Field of Consumer Protection, with a Primary Focus on Food Security, in Order to Model Adequate Consumer Behaviour : Proceedings of Scientific Papers, no. III. Pp. 6-16 online. - Brno : Masaryk University Press, 2021 / Foltínová Ľubica ; Suchánek Petr ; Grisáková Nora. ISBN 978-80-280-0004-2 Výstup z projektu KEGA 002EU-4/2019 Integrácia a systematizácia výsledkov vedeckovýskumnej činnosti v oblasti ochrany spotrebiteľa, s primárnou orientáciou na potravinovú bezpečnosť, za účelom modelovania adekvátneho spotrebiteľského správania
Poznámky KEGA 002EU-4/2019 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Česká republika Heslá potraviny * bezpečnosť potravinová * Slovensko Anotácia Definovanie potravinovej bezpečnosti. Bezpečnosť potravín v Európskej únii. Systém bezpečnosti potravín v Slovenskej republike. Identifikácia a charakterizácia základných prvkov systému inštitúcií zabezpečujúcich bezpečnosť potravín na Slovensku. Kategória EPC Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E21 00829-002, kópia plného textu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 515.2 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1