Počet záznamov: 1  

Skvalitnenie atribútov vybraného kultúrneho podujatia na Slovensku

  1. Názov Skvalitnenie atribútov vybraného kultúrneho podujatia na Slovensku
    Súbežný názovImproving the Attributes of a Selected Cultural Event in Slovakia
    Autorské údajeSamuel Chlpek
    Autor Chlpek Samuel EUBOBFKCR - Katedra cestovného ruchu OBF
    Zdrojový dokument MERKÚR 2021 : Proceedings of the International Scientific Conference for PhD. Students and Young Scientists. Pp. 84-93 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2021 / Hlavatý Ivan ; Benešová Dana ; Červenka Peter ; Čukanová Miroslava ; MERKÚR 2021 International Scientific Conference for PhD. Students and Young Scientists. ISBN 978-80-225-4909-7
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá kultúra * ruch cestovný kultúrny * ruch cestovný regionálny * marketing destinačný * rozvoj trvalo udržateľný * priemysel kultúrny * analýza swot * Slovensko
    AnotáciaAnalýza SWOT vybraného kultúrneho podujatia a návrh možnosti rozvoja formou odporúčaní na zatraktívnenie a zlepšenie kvality služieb a udržateľného rozvoja vybraného kultúrneho podujatia v regióne Slovenska, Folklórneho festivalu Východná 2019, s použitím relevantných teoretických poznatkov z problematiky kultúrneho cestovného ruchu. Zhodnotenie aktuálneho stavu vybraného podujatia na základe kvantitatívneho prieskumu realizovaného organizátorom podujatia a návrh odporúčaní a riešení pre udržateľný rozvoj vybraného podujatia pre zatraktívnenie a zlepšenie kvality služieb a udržania kvalitatívneho rozvoja, ktoré môžu mať aj celonárodný význam.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE21 00835-009, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF255.9 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.