Počet záznamov: 1  

Vplyv pandémie Covid-19 na fungovanie sektora HORECA

  1. Názov Vplyv pandémie Covid-19 na fungovanie sektora HORECA
    Súbežný názovImpact of the Covid-19 Pandemic on the Functioning of the HORECA Sector
    Autorské údajeMarián Chrobák
    Autor Chrobák Marián EUBPHFKKM - Katedra kvantitatívnych metód PHF
    Zdrojový dokument Manažment v teórii a praxi : online odborný časopis o nových trendoch v manažmente. Roč. 18, č. 1 (2022), s. 64-69 online. - Košice : Katedra manažmentu PHF EU, 2022. ISSN 1336-7137
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá ruch cestovný * hotelierstvo * reštaurácie * pandémia * koronavírus * Slovensko
    AnotáciaDopad pandémie Covid-19 na sektor HORECA. HoReCa je pojem, ktorý zahŕňa segment hotelierstva a rôznych druhov gastronomických prevádzok, ide o skratku slov označujúcich miesta predaja s priamou konzumáciou tovarov a služieb: Hotel, Reštaurácia, Stravovanie/Kaviareň (Catering). Sektor HORECA, ako súčasť cestovného ruchu, zahŕňa ubytovacie a stravovacie služby. Budúcnosť sektora HORECA.
    Kategória EPCOdborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE22 00108-007, kópia plného textu
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2022: 1

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF281.3 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.