Počet záznamov: 1
Vplyv pandémie Covid-19 na fungovanie sektora HORECA
Názov Vplyv pandémie Covid-19 na fungovanie sektora HORECA Súbežný názov Impact of the Covid-19 Pandemic on the Functioning of the HORECA Sector Autorské údaje Marián Chrobák Autor Chrobák Marián EUBPHFKKM - Katedra kvantitatívnych metód PHF Zdrojový dokument Manažment v teórii a praxi : online odborný časopis o nových trendoch v manažmente. Roč. 18, č. 1 (2022), s. 64-69 online. - Košice : Katedra manažmentu PHF EU, 2022. ISSN 1336-7137 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Heslá ruch cestovný * hotelierstvo * reštaurácie * pandémia * koronavírus * Slovensko Anotácia Dopad pandémie Covid-19 na sektor HORECA. HoReCa je pojem, ktorý zahŕňa segment hotelierstva a rôznych druhov gastronomických prevádzok, ide o skratku slov označujúcich miesta predaja s priamou konzumáciou tovarov a služieb: Hotel, Reštaurácia, Stravovanie/Kaviareň (Catering). Sektor HORECA, ako súčasť cestovného ruchu, zahŕňa ubytovacie a stravovacie služby. Budúcnosť sektora HORECA. Kategória EPC Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E22 00108-007, kópia plného textu Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2022: 1
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 281.3 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1