Počet záznamov: 1  

Hotelierstvo a gastronómia sa menia. Dočasne či trvalo?

  1. Názov Hotelierstvo a gastronómia sa menia. Dočasne či trvalo?
    Súbežný názovPre úspech bude dôležitejšia ako doteraz flexibilita
    Autorské údajeNatália Ullerová, Lea Lisá
    Autor Ullerová Natália
    Spoluautori Lisá Lea
    Zdrojový dokument Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 16, č. jar (2022), s. 24-31. - Žilina : Direct press, 2022. ISSN 1337-0545
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá gastronómia * hotelierstvo * pandémia * koronavírus * koronakríza * zmennosť * ceny * kvalita
    AnotáciaV marci 2022 prešli dva roky lockdownov a obmedzení, zasahujúcich hotelierstvo i gastronómiu. Dôsledky pandémie na brandžu hotelierstva a gastronómie. Prechodná zmena hotelierstva a gastronómie na niekoľko mesiacov, alebo trvalá zmena.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2022: jar

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.