Počet záznamov: 1
Hotelierstvo a gastronómia sa menia. Dočasne či trvalo?
Názov Hotelierstvo a gastronómia sa menia. Dočasne či trvalo? Súbežný názov Pre úspech bude dôležitejšia ako doteraz flexibilita Autorské údaje Natália Ullerová, Lea Lisá Autor Ullerová Natália Spoluautori Lisá Lea Zdrojový dokument Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 16, č. jar (2022), s. 24-31. - Žilina : Direct press, 2022. ISSN 1337-0545 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Heslá gastronómia * hotelierstvo * pandémia * koronavírus * koronakríza * zmennosť * ceny * kvalita Anotácia V marci 2022 prešli dva roky lockdownov a obmedzení, zasahujúcich hotelierstvo i gastronómiu. Dôsledky pandémie na brandžu hotelierstva a gastronómie. Prechodná zmena hotelierstva a gastronómie na niekoľko mesiacov, alebo trvalá zmena. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2022: jar
článok
Počet záznamov: 1