Počet záznamov: 1  

Transparentné potraviny z pohľadu spotrebiteľov

  1. Názov Transparentné potraviny z pohľadu spotrebiteľov : diplomová práca
    Autorské údajeZuzana Červienková, školiteľ: Paulína Krnáčová
    Autor Červienková Zuzana
    Ďalší autori Krnáčová Paulína (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKCR - Katedra cestovného ruchu OBF
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra marketingu
    Vydavateľské údajeBratislava, 2022. - 65 s.
    Druh dokumentupráce diplomové (Mgr.,Ing.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra920715

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.4 MBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.