Počet záznamov: 1
Možnosti predchádzania plytvaniu potravinami v obchodných prevádzkach
Názov Možnosti predchádzania plytvaniu potravinami v obchodných prevádzkach : bakalárska práca Autorské údaje Peter Duhaň, školiteľ: Jana Gondárová Autor Duhaň Peter Ďalší autori Gondárová Jana (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra marketingu Vydavateľské údaje Bratislava, 2022. - 55 s. Druh dokumentu práce záverečné bakalárske (Bc.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 920605
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Príloha 140.8 KB verejne dostupné Elektronická verzia práce 2.6 MB verejne dostupné kniha
Počet záznamov: 1