Počet záznamov: 1  

Možnosti predchádzania plytvaniu potravinami v obchodných prevádzkach

  1. Názov Možnosti predchádzania plytvaniu potravinami v obchodných prevádzkach : bakalárska práca
    Autorské údajePeter Duhaň, školiteľ: Jana Gondárová
    Autor Duhaň Peter
    Ďalší autori Gondárová Jana (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra marketingu
    Vydavateľské údajeBratislava, 2022. - 55 s.
    Druh dokumentupráce záverečné bakalárske (Bc.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra920605

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha140.8 KBverejne dostupné
    Elektronická verzia práce2.6 MBverejne dostupné

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.