Počet záznamov: 1  

Výsledok hospodárenia a jeho atribúty z hľadiska jeho tvorby v podnikoch potravinárskeho priemyslu

  1. Názov Výsledok hospodárenia a jeho atribúty z hľadiska jeho tvorby v podnikoch potravinárskeho priemyslu : bakalárska práca
    Autorské údajeFilip Harakaľ, školiteľ: Renáta Pakšiová
    Autor Harakaľ Filip
    Ďalší autori Pakšiová Renáta (Školiteľ (konzultant)) EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI
    Korporácia Fakulta hospodárskej informatiky EU . Katedra účtovníctva a audítorstva
    Vydavateľské údajeBratislava, 2022. - 40 s.
    Druh dokumentupráce záverečné bakalárske (Bc.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra921566

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce840.5 KBverejne dostupné

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.