Počet záznamov: 1  

Comparison of the Results of Various Methodologies for Evaluating the Ergonomic Workload of a Worker during the Performance of a Work Task

  1. Názov Comparison of the Results of Various Methodologies for Evaluating the Ergonomic Workload of a Worker during the Performance of a Work Task
    Preklad názvuPorovnanie výsledkov rôznych metodík hodnotenia ergonomickej záťaže pracovníka pri vykonávaní pracovného výkonu
    Autorské údajeNaqibullah Daneshjo, Albert Mareš, Peter Malega, Jakub Kóňa, Michal Jankovič
    Autor Daneshjo Naqibullah EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Spoluautori Mareš Albert
    Malega Peter
    Kóňa Jakub EUBOBFKCR - Katedra cestovného ruchu OBF
    Jankovič Michal EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Zdrojový dokument Tem Journal: Technology, Education, Management, Informatics : Journal of the Association for Information Communication Technologies, Education and Science. Vol. 11, no. 3 (2022), pp. 1275-1281 online. - Novi Pazar : UIKTEN. ISSN 2217-8309
    DOI 10.18421/TEM113-36
    PoznámkyKEGA 032EU-4/2020. - KEGA 019TUKE-4/2022. - Registrovaný: Web of Science. - Registrovaný: Scopus
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSrbsko
    Heslá prostredie pracovné * výkony pracovné * simulácia * zdravie
    AnotáciaČlánok popisuje analýzu pracovnej operácie na virtuálnom modeli výrobného pracoviska. Aby virtuálne pracovisko čo najviac zodpovedalo realite, bol pomocou 3D skenovania vytvorený digitálny model dielu, s ktorým pracovník manipuluje. Na vytvorenie modelu virtuálneho pracoviska a simuláciu pohybov pracovníkov bol použitý softvér Tecnomatix Jack.
    Kategória EPCADM
    Registrované vWOS
    Registrované vSCOPUS
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE22 00361-001, online

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF1.7 MBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.