Počet záznamov: 1  

Stravovanie zamestnancov

  1. Názov Stravovanie zamestnancov
    Autorské údajeMartina Švaňová
    Autor Švaňová Martina
    Zdrojový dokument Personálny a mzdový poradca podnikateľa. Roč. 27, č. 14-15 (2022), s. 113-124. - Žilina : Poradca podnikateľa, 2022. ISSN 1335-1508
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá stravovanie zamestnancov * zamestnanci * zamestnávatelia * výživa * podmienky pracovné * účtovníctvo mzdové * účtovníci * personalisti
    AnotáciaZamestnávateľ je povinný zamestnancom poskytovať stravovanie vo všetkých zmenách v súlade so zásadami správnej výživy, a to priamo na pracoviskách, či v ich blízkosti, keď sú splnené určité podmienky. Zamestnávateľ ich posudzuje prostredníctvom poverenej osoby, ktorou je zväčša mzdový účtovník, či personalista.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2022: 14-15

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.