Počet záznamov: 1  

Komparatívna analýza cukrovarníckeho priemyslu krajín Euroázijskej ekonomickej únie z pohľadu konkurencieschopnosti

  1. Názov Komparatívna analýza cukrovarníckeho priemyslu krajín Euroázijskej ekonomickej únie z pohľadu konkurencieschopnosti
    Súbežný názovComparative Analysis of Sugar Industry of EAEU Countries in Terms of Competitiveness
    Autorské údajeKatarína Petrovčiková, Akzhan Yeginbayeva, Vanda Lieskovská, Khoich Aizhan
    Autor Petrovčiková Katarína EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF
    Spoluautori Yeginbayeva Akzhan
    Lieskovská Vanda EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF
    Aizhan Khoich
    Zdrojový dokument Listy cukrovarnické a řepařské : časopis pro obor cukrovka-cukr-líh. Roč. 138, č. 5-6 (2022), s. 212-219 online. - Praha : VUC Praha. ISSN 1210-3306
    PoznámkyRegistrovaný: Scopus. - Registrovaný: Web of Science
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Heslá priemysel cukrovarnícky * konkurencieschopnosť * výnosnosť * vývoz * dovoz
    AnotáciaKomplexná kvalitatívna analýza úrovne konkurencieschopnosti cukrovarníckeho priemyslu v členských štátoch EAEU prostredníctvom kvantitatívnych a kvalitatívnych metód. Na vyhodnotenie konkurencieschopnosti cukrovarníckych produktov bola zvolená diferenciálna metóda. Cukor je strategická potravina, preto by ekonomický systém krajiny by mal mať v tejto komodite vysoký ukazovateľ sebestačnosti.
    Kategória EPCADM
    Registrované vWOS
    Registrované vSCOPUS
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE22 00397-001, online

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF4.3 MBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.